PROJECT CS: KITCHEN FURNITURE AND ROOMS

Category
Home
Year
2010
Location
POVE DEL GRAPPA (VI)
Foto
Jorge Moro - Visita il sito

The aim of the intervention was to rethink the interior space of the south-east portion of a three-family building, located in a residential area in Pove del Grappa (VI). The effort was concentrated to obtain, without intervening on the load-bearing structures, an airy living space, bright and functional to the housing needs of the new owners. The main change to the distribution was the definition of a single space on the ground floor, eliminating the wall partitions that separated the entrance, the living room and the kitchen. In the basement there is a living area in continuity with the living room and a small study room. On the first floor a new bathroom has been created inside the main room, characterized by a glazed ribbon on two walls to capture the light from the windows of the room itself. The other two rooms are instead served by the existing bathroom slightly downsized. A single oak wood flooring runs on the three levels of the house and on the staircase to uniform the intervention, while the bathroom coatings have been made of resin.

Designer:

Stefano Moroni

Since 1992 practicing in Bassano del Grappa on his own and in collaboration with the Architect Alberto Fracca’s Studio.

All projects carried out

Curriculum vitae

Designed with::

Condividi